Livet med hund

Direktlänk till inlägg 29 juni 2009

Trevlig helg som varit :)

Av Sara - 29 juni 2009 19:14

I lördags bar det iväg till Flen där vi skulle övernatta och umgås med underbara människor.. Anna & Roger med barn på kennel Keeponix :) Sen vart vi till någon som jag TYVÄRR inte kommer ihåg namnet på hmmm hur kommer det sig *s* Kanske kan bero på att de inte var några hundar :)


TACK till Anna & Roger för härligt sällskap!!


Fixa har skött sig kanon heeeela helgen.. Hon är ju inte så van vid barn av olika anledningar *s* mest för att jag liksom inte har några såna 2 beningar.. Men Wiliam "sonen i huset" va jätte noga med att poängtera att om jag kommer flera ggr med valpen så kommer hon vänja sig vid bar *ler* goaste lilla Wiliam :) han va så snäll och duktig och lät Fixa äta godis från hans hand och va så försiktig med henne som bara en "hunduppfostrad" unge kan vara :)


På söndagen bar det iväg till SSU och det va nästan lika trevligt som vanligt :) Trevligare med tanke på vilka härliga människor man träffade :) nämner ingen så glömmer jag ingen :) men ni vet alla vilka ni e..


Under alla år som jag varit på SSU drygt 7 år så har man ALLTID fått ha med sig valpar dit INGEN har gnällt eller gnölat.. Men iår bara för att det va jag!! så skulle det gnällas??!! Det fanns fler SMÅ valpar där som ingen sa till att dom inte fick vara där.. men det va väl vissa som hade ont av mig och min valp, vad vet jag.. blir bara så trött på att "regler" bara ska gälla vissa väl utvalda och inte andra.. jaja det blev en liten stund för mig att titta på lite hundar ändå..


Det blev sent innan vi kom hem och vi somnade ovaggade alla 3 :)


Det roligaste av allt är att Fixa inte verkar vara så påverkad av värmen :) visst sover hon men inte mer än vanligt :) lever full fan för att sen däcka en stund, men det är inga långa stunder hon sover..


Hon får iof ganska mycke vatten i sin mat så hon kanske får i sig tillräckligt för att orka resten :) Äter gör hon som en häst *lycka* hon kör sin typ av riverdance när maten komemr fram *ler* sån sööööt är hon minsann..


Ne nu ska vi ut på en prommis..


Over ans out

 
 
Ingen bild

Glimz

29 juni 2009 22:21

Äääntligen fick vi träffas igen, det var typ 100 år sedan sist! Välbevarad? Jag vet :D :D på vissa sätter inte åren några spår *asg* Orättvisa är aldrig skoj, speciellt när man känner sig explicit utpekad också *morr* Å din lilla Fixa, hon är allt ett litet stjärnskott!!

Kramar till dig vännen

 
Ingen bild

saajaa

30 juni 2009 05:42

ne det är ju så.. Orättvisan blir man riktigt arg på ibland.. ska det va så ska det va då ska regler gälla ALLA basta :) hihi.. det va så himlens kul å äntligen få träffa gulligaste Ninizen igen om även bara för en kort stund "jag sprang ju runt som en tooook" men det är väl så med myror i brallan :)

Kramar om

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 29 september 2016 21:34

Det händer ju som ni märker inte jättemycket i bloggen numera :( Jag är jättejättedålig på att hitta saker att skriva om!! Vi kan ju börja med att Anki och Klura har blivit uppflyttade lägre sök och sen har de även provat på en tävling i lägre som in...

Av Sara - 9 januari 2015 22:00

Idag skulle du ha fyllt 12 år. Jag brukar inte fira mina änglar men har fastnat lite i de dödas hjärta för tillfället, idag är dagen för 12 år sedan som du föddes. Du va såååå nära att lämna detta jordelivet men du höll din lilla kropp kvar och ingen...

Av Sara - 26 december 2014 13:35

Härom dagen lånade jag med mig en tjej som fotade flickorna lite och här kommer några smakprov :) Fler bilder kommer troligen innan bilderna är 3 månader gamla!!   Lillan 7 månader   Lillan 7 månader   Fixa Fixa     Fixa jä...

Av Sara - 20 december 2014 20:14


    Önskar vi alla nära och kära samt allt annat löst folk      Händer inte jättemycke här mer än att vi tragglar på i vardagens tristamörker för tillfället. Väntade på att få bilderna från fotograferingen så jag kunde lägga upp lite nya fin...

Av Sara - 10 oktober 2014 21:01

Fick en fotografering fixad så förra lördagen åkte vi till en jätteduktig tjej som heter Jennifer Larsson och fotade mina små busar :) Jennie va så gullig och kom hit från Mjölby och hängde med så vi skulle få riktigt fina kort och det fick vi!! Har ...

Presentation


Bloggen handlar framför allt om mitt liv med mina hundar. Träning/tävling och framtidens ev uppfödning.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards