Livet med hund

Alla inlägg under juni 2009

Av Sara - 19 juni 2009 09:02

Önskar jag er alla :)


Själv ska jag nog åka ut till klubben en sväng och bara vara å ta det lite lugnt :) Så himla skönt att slippa härja runt utan bara vara :)


Hoppas ni får en toppen helg!!

Av Sara - 18 juni 2009 08:55

Få berätta att Fixa skallade igår kväll :) OST va det som krävdes :) nu skäller hon så fort hon vill ha nåt *s* men iaf skall :)


Nu ska jag jobba vidare..


Have a nice day

Av Sara - 17 juni 2009 18:55

Vart tar all tiden vägen?? Tycker just nu att altt går i ett :) men det är ju så det ska va med bäbis :)


Hinner inte ens tänka tanken innan det händer något nytt *s* Lillan härjar runt som ett dampmoln eller nåt *ler* Föremålsintresset är det INGA fel på :) Biter i allt som rör sig till katternas kommande förtret hmmm.....


Hon finner sig väl med att åka i vagnen även omd et skumpar och hoppar å har sig :) hon blir bara sur en stund när hon fått gå lös och när det är dax att sitta still igen blir hon sur *s* men vad gör det hon är ju sockersöt ändå :)


I helgen ska vi pallra oss ut till klubben och träna lite.. Hämta lämna övningar och så ska jag få henne till skall :) Positionen ska vi öva lite på oxå :)


OM det är någon av de som köpt hennes kullsyskon som läser här så skulle jag bli jätte glad för kontakt då jag inte har en aning om vart de hamnat och det skulle vara kul att få ha kontakt :) Virre är den enda jag har mailadress till.. Men de andra, så snälla :)


Over and out

Av Sara - 15 juni 2009 22:11

Hade jag idag för mina superduktiga kursare :) Visst är det skönt att slippa ha kurs mer men man kommer sakna att följa upp dem ändå :)


Fixa har härjat runt med alla snälla människor idag därute :) fått massa gotte av alla snälla händer då hon tycker främlingar är liiite äckliga, men det släpper fort så med mycke "matande" och en del skämma bort så kommer hon gilla de oxå :) Hon har även varit å hälsat på "farmor" idag och henne gillade hon iaf för där fick man kattmat *s* allt gott e gott är Fixas motto..


Äter som en häst gör hon och hon tycker om mat :) korv e gottigott och hon fick prova blodpudding idag deeee va gott :)


Bakina fick komma ut en sväng och träna lite position och SHIT va hon e laddad :) ser mycket fram emot att kunna sätta igång och träna mer seriöst med henne så fort hon kommit igång lite bättre..


Ne nu ska vi soooova vi e trötta alla 3 eller 2 *s* Fixa härjar runt mest heeeela tiden *ler* sover inte mycke kan man inte anklaga henne för iaf :)


Over and out..

Av Sara - 14 juni 2009 21:21

Har man ingenstans att stoppa pengarna så får man.....


Fan va trist det kan vara ibland :( Trött på mycke är jag just för tillfället...


Fixa kissar på som bara den och MASSOR är det oxå.. Lite var i mufflan är det så urinvägsinfektion :( Ska ringa vet i morron bitti..Bakina har blivit ordinerad Magnesium efter valparna.. Men som sagt hälsan före ALLT annat... Kosta vad det kosta vill... Behöver hon det så får hon det :) Bara snuppan återhämtar sig..


Hoppas Bakina kan bli av med sin hälta och att muskulaturen får sig en skjuts med magnesium nu..


Så nu har jag gnällt klart för idag..




Av Sara - 13 juni 2009 22:57

Är bara förnamnet... inga bilder blir upplagda idag :) Jeanette och Daniel va här innan och SHIT vilken kamera han hade *ler* Fixa fick ju såklart vara modell och jag ser verkligen fram emot de fiiina bilderna sen :)


Fixa har varit så himla duktig idag *s* hon får sitta på golvet fram när vi åker bil och det finner hon sig bra i.. MEN jag skulle bara tanka lite snabbt och så passade lilla fröken på att gå upp i mitt säta av alla jävla säten i en bil för att slå en drill *s* såååå duktig va hon allt.. då fick vi åka å köpa papper på ÖB där Tessan jobbar så då fick Fixa lite pussar :) Fixa bet Tessan istället för att pussa tillbaka..... snällt va NOOOT..... men men.. *s* Sen blev det byte av bromsar vilket va mer än nödvändigt kan jag säga Hmmm MYCKET mer än nödvändigt.....


Vi har varit iväg mer eller mindre HELA dan och Fixa har skött sig finnt :)


Nu ska vi snart soooova lite då Fixa varit vaken mest hela dan.. trött valp bra valp.. Va ju bara tvungen att köpa en leksak till OBS mina hundar har INGA absolut INGA leksaker.......... men jag tyckte dom behövde en till *s*


Over and out

Av Sara - 13 juni 2009 08:28

Finns här hund i "huset" igen *lycka*


Resan fram och tillbaka till Rättvik igår va LÅNG och jobbig men det gick smidigt iaf :) resan upp åkte jag ju helt själv men hem hade jag ju sällskap ifram av världens sötaste Fixa :) Hon skötte sig jätte bra och härjade loss på golvet mellan vaven *ler* stannade för en kiss några ggr så ca 22 va vi hemma.. Då blev det invigning av barnvagnen direkt för Bakina behövde ju en sväng.. Fixa satt å kikade så snällt försökte bara komma över kanten ett par ggr OBS hon sitter fast *s* men hon fann sig ganska snabbt..


Skriver mer senare och lägger in lite bilder som jag tog igår och lite från hemresan som jag tog med mobilen :)


Nu ska jag fara runt mest hela dagen och visa sötnos och byta bromsar..


Ha det gott

Av Sara - 5 juni 2009 20:09

På att folk ska lägga sina egna ord "på" mina!!


Jag har för läääänge sedan bestämt att jag ska inte prata med folk om sånt jag vet och har fått reda på när det gäller hund,sjukdomar,linjer osv osv...


Men så vid ett svagt ögonblick så råkade jag tycka en sak, och det borde jag ju lärt mig vid detta laget är att det är INTE acceptabelt att tycka.. Och om man tycker så ska man verkligen hålla det för sig självt.. för om man delar med sig av ett tycke så VARNAR man helt plötsligt??!! Jag tycker tex inte om inavelsgrader något särskilt.. det står jag för.. men varnat någon för att göra det har jag aldrig gjort och kommer inte göra heller.. var och en  gör som man vill!!


Men om någon BER om min åsikt och promt ska veta varför när det gäller vissa saker, då har jag VARNAT den??!! SUCK.... det är ju detta när det gäller sjukdomar tex.. jag vill försöka så långt det går att ha friska sunda hundar.. om JAG då tycker "såhär" kan jag inte få tycka det då utan att folk skapar sin egen tolkning?


Hur jag säger en mening eller ett ord kan INGEN annan människa återskapa!! Mitt tonfall och min mening med denna mening kan ingen formulera så som jag sagt??!! Eller har jag helt fel?? Jag är så trött på att få skit för saker som jag inte menar på ett eller annat sätt utan just på MITT sätt.. Använder då någon min mening så måste ju denna personen stå för det som den sagt själv och inte lägga över skulden på någon annan?!


Jag vet att jag inte är Einstein på något sätt ABSOLUT inte.. Men jag är inte född igår och jag anser mig veta en del om vissa saker som jag forskat och studerat i själv MASSOR de senaste åren!! Sånt som intresserar mig inför framtiden..



Presentation


Bloggen handlar framför allt om mitt liv med mina hundar. Träning/tävling och framtidens ev uppfödning.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards