Livet med hund

Alla inlägg under oktober 2009

Av Sara - 5 oktober 2009 11:50

kom beskedet jag absolut inte ville ha Rynkar på näsan 20091206 blir jag arbetslös :(


det kom väl inte helt oväntat dock men visst blir det tufft...


Igår pratade jag med den "förlorade sonen" Den gröna hanen i Fixas kull.. eller jag pratade ju med hussen såklart.. Han är jätte nöjd med sin hund och det känns ju riktigt skönt :) han som alla de andra har "öronslarv" hmmmm konstigt va *s* Även han har saker han gör som påminner om Jaxon i massor :):) skönt att dom ärvt vissa saker från sin underbara pappa *s*


Han lovade att skicka massa bilder och jag ser verkligen fram emot att få ta del av denna fining, jag tyckte ju att han va den hanen med bäst exteriör så det ska bli spännande att se hur han utvecklas :) Å så till det mest komiska av allt när jag frågade vad dom kallar han.... Disel *s* så nu är där 2 Disel i samma kull KOMISKT eller hur :) Idefix kallas ju oxå för Disel :)


Min förkylning mår sådär och jag hoppas den blir bättre snart...


Over and out

Av Sara - 2 oktober 2009 21:13

Den nya layouten på bloggen *muttrar* har ingen lust alls att skriva i denna och det känns trist..


Månd & Tisd va vi å tränade lite.. hittade en ny gräsmatta nere vid sjön och där är det ju ignet folk nu på kvällarna :) iof så blir det mörkt tidigt men man behöver ju inte träna timtal :)


Bakina är verkligen back in buisness igen *lycka* hoppas verkligen att det håller i sig för hon har en fantastisk energi nu :) visste inte riktigt hur hon skulle vara under löpet men shit va bra hon är :) man bara myser och går med ett leende på läpparna när man har henne ute :)


Fixa är allt en lite stjärna :) hämtar apporten som en smäck och skallet sitter snudd på elitmässigt *s* så jävla söt är hon :) läggandet har blivit lite snabbare och nu vet jag nog hur jag ska få det ännu snabbare :) tragglar ju position, vänster halt, höger halt, helt om.. ett steg år gången MAX 2 och det funkar kanon :) börjat med stanna kvar övningar oxå och hon är stabil :)


det va lite om mina underbara hundar :)


Har åkt på en dunderförkylning och det känns riktigt tråkigt då vi skulle åkt på träningshelg i flen i helgen med vänner!! tyvärr fick vi stanna hemma :(((


Har lärt känna en person som jag ser fram emot att få ta del av kunskap inom hundträningen :) en mycket trevlig bekantskap såhär långt :) ska bli spännande å se vad som händer i framtiden :)


Over and out

Presentation


Bloggen handlar framför allt om mitt liv med mina hundar. Träning/tävling och framtidens ev uppfödning.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards