Livet med hund

Direktlänk till inlägg 7 december 2009

Träning

Av Sara - 7 december 2009 16:15

Har tränat en hel del det sista med finslipet på Bakina så jag fick för mig att åka på vinst och förlust till grannklubbens tävling i söndags för att kolla om jag kunde få vara med.. Flera återbud i kl 1 men dom tog inte in några extra :( men men jag är medveten om att det är väldigt många som satt detta i system att efteranmäla sig.. När jag ändå va bland massa störning så passade jag på att träna lite..


Bakina gick KANON!! Vilken energi och så poitiv och glad, hade inte ögon för något annat än mig *lycka* detta trots att det va JÄTTE mycket folk och hundar runt omkring!! Ställandet har poletten trillat neråt mer och mer de sista veckorna.. Hon står FINT 10 ggr av 12 :) stannar snabbt och står stilla hela tiden!! :) det är fortfarande vissa ggr som hon blir liiite tveksam och då sätter hon sig men det blir allt mer sällan :) Apporteringen 1:an hon tuggar elelr rullar den i munnen lite men hon spottar inte ut den och stillar sig ganska snabbt.. Blir till att lägga mer energi på den oxå nu.. Kryper gör hon kanon.. Fråga mig inte hur det gick till för det har jag ingen aning om *asg* det lixom bara infann sig så :) Tränade mer men det är dessa bitar som jag är mest glad över funkar bättre..


Fixa ja hon klarar störningen kanon.. Fattar inte att hon inte är mer tittig på annat :) men jag är superglad för det :) Position position position :) snabba läggande va det som jag gjorde med henne och det funkar kanon!! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 29 september 2016 21:34

Det händer ju som ni märker inte jättemycket i bloggen numera :( Jag är jättejättedålig på att hitta saker att skriva om!! Vi kan ju börja med att Anki och Klura har blivit uppflyttade lägre sök och sen har de även provat på en tävling i lägre som in...

Av Sara - 9 januari 2015 22:00

Idag skulle du ha fyllt 12 år. Jag brukar inte fira mina änglar men har fastnat lite i de dödas hjärta för tillfället, idag är dagen för 12 år sedan som du föddes. Du va såååå nära att lämna detta jordelivet men du höll din lilla kropp kvar och ingen...

Av Sara - 26 december 2014 13:35

Härom dagen lånade jag med mig en tjej som fotade flickorna lite och här kommer några smakprov :) Fler bilder kommer troligen innan bilderna är 3 månader gamla!!   Lillan 7 månader   Lillan 7 månader   Fixa Fixa     Fixa jä...

Av Sara - 20 december 2014 20:14


    Önskar vi alla nära och kära samt allt annat löst folk      Händer inte jättemycke här mer än att vi tragglar på i vardagens tristamörker för tillfället. Väntade på att få bilderna från fotograferingen så jag kunde lägga upp lite nya fin...

Av Sara - 10 oktober 2014 21:01

Fick en fotografering fixad så förra lördagen åkte vi till en jätteduktig tjej som heter Jennifer Larsson och fotade mina små busar :) Jennie va så gullig och kom hit från Mjölby och hängde med så vi skulle få riktigt fina kort och det fick vi!! Har ...

Presentation


Bloggen handlar framför allt om mitt liv med mina hundar. Träning/tävling och framtidens ev uppfödning.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Livet med hund med Blogkeen
Följ Livet med hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se