Livet med hund

Alla inlägg under december 2009

Av Sara - 1 december 2009 09:11

Ser ju ganska dött ut på arbetsmarknaden MINST sagt.... Det känns så tröstlöst att sitta här i en jävla håla men samtidigt så har jag inte råd att flytta ;( Ibland vet jag varken ut eller in... Men men man ska inte gnälla för mycke..

 

Ska gnälla om en sak som jag tar så illa vid mig av.. Det är folk som inte kan inse när nog är nog!! De som tyvärr fått sjuka hundar för det är ganska många ändå.. När dessa människor inte kan ta sitt ansvar och inse när det är NOG!! Visst ge hunde en chans eller 2 men man MÅSTE ta sitt ansvar när saker å ting bara blir värre och värre.. Jag blir så ledsen när människan ska leka gud och prova än det ena än det andra för att ha sin hund i livet!! Hundar är svårt sjuka i tex EP medicinera massor och gång på gång under långa tider trots detta har hudnar anfall efter anfall.. man provar än det ena än det andra och man ger liksom aldrig upp.. NÄR är det dax att ge upp? när hunden är halvdöd eller kanske skadar sig så illa vid anfall att det inte går att reparera? ska man vänta så länge? vad får hunden ut av ett sådant liv?

 

Lika med hudnar som har andra defekter.. VARFÖR ska vi låta våra djur ha ONT? Visst viss minre "värk" kan även en hund leva med.. men smärtan som gör att dom inte kan få leva ett drägligt hundliv? dom får inte leka då får dom ont, dom får inte träna då får dom ont, dom får inte gå låååånga sköna promenader då får dom ont??  VARFÖR gör vi våra hundar så illa?

 

Jo vi gör det för att det är JOBBIGT för OSS att ta deras liv?? Visst vi tar deras liv och det gör ONT jag vet.. ben there done that!! Det gär JÄVLIGT ONT!!

 

MEN det kan samtidigt vara en lättnad att slippa se deras smärta i ögonen deras bedjande blick, deras stela kroppar.

 

Så alla ni som står med djur som inte mår bra.. SE PÅ DOM!!!! Hur mår vi i allt detta? för vems skull håller vi på? Är detta rimligt? Kommer mitt djur bli helt igen? Kan vi leva ett fullgott liv med vårat djur?

 

TÄNK!! snälla för djurens skull!!

 

Va rädda om varann!!

Presentation


Bloggen handlar framför allt om mitt liv med mina hundar. Träning/tävling och framtidens ev uppfödning.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards