Livet med hund

Alla inlägg under februari 2010

Av Sara - 7 februari 2010 11:15


Idag bar det iväg till Sävsjö för tävling i Atomhallen! En kanon hall med konstgräs. Bakina har skavt upp ena tassen bak och hoppade på 3 ben när jag tog henne ur bilen och jag trodde inte jag skulle kunna vara med men jag bestämde mig för att lägga platsen och på så sätt komma in i hallen och se hur hon reagerade på underlaget och det gick kanon, hon ömmade inget alls där inne så vi körde. Hon va lite låg under uppvärmningen och kändes även lite låg under programmet men vi skrapade ihop 185 poäng och kom 1:a av 11 startande :)

)

poängfördelningen kan ni se här 


Over and out

Av Sara - 6 februari 2010 18:26

SHIT vilka trevliga dagar jag har haft i Flen :)


Kände mig välkommen när jag kom till P&T Hundarna funkade kanon ihop och det va jätte smidigt :)


Anna och Roger är alltid lika välkomnande   Öppnar sitt hem och sina armar för vänner som känner sig lite vilsna *s* Pussade massor på de BITSKA E valparna alá Keeponix   de där små godingarna med horn i pannan!! Här hittar ni det bästa av de bästa hundställen i Sörmland  http://www.hundledig.se/


Fick träffa Madde och även Hasse det är alltid lika trecligt att bubbla massa :) Det vet William iaf att det är *s* Det har hänt massor och jag vet inte vad jag ska skriva :) Tränade lite iaf med båda flickorna och fick bra hjälp med Bakina och hennes hoppiga vänstersvängar!! BRA!!! Nu vill jag flytta så vi kan få börja träna ordentligt igen!!


Over and out

Av Sara - 1 februari 2010 18:04

Det känns nästan så iaf *s* i morse när jag gick LÅNGA rundan ÄNTLIGEN så va det bara -2,5 grader och jag fick tom ta av mig vantarna :))) Kändes lite vårigt *s* Men men glädjen varar väl fram tills det börjar vrålsnöa iagen!!


I morron bär det iväg till Flen ÄNTLIGEN ska jag få träffa mina goa vänner som jag inte sett sen i Juni!! Tiden går fort och saknaden har varit stor!


Ska visst komma in en del snö i morron eller på onsd så håll tummarna för att det dröjer till onsd för då sitter jag säkert :) eller i morron em funkar oxå!! Och att det inte är oväder när vi ska hem igen!!


Over and out

Presentation


Bloggen handlar framför allt om mitt liv med mina hundar. Träning/tävling och framtidens ev uppfödning.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards