Livet med hund

Alla inlägg under mars 2010

Av Sara - 10 mars 2010 20:20

De flesta är hormonella kan jag ju avslöja direkt!!


Det började med att jag märkte att hom blev lite "tuttig" Började även jävlas med Bakina mer än vanligt "stackars Bakina" Blev spökig på promenaderna och kunde illvråla åt ett träd som stått där ALLA ggr vi gått förbi *s* sååå farligt :)


Slutet på förra veckan så började hon bädda "bäbisar" vid magen, gick runt med en knallgul leksakskyckling å gnölade som bara den.. La då alla mjuka leksaker i en kasse och vips in i städskrubben. Då gick hon och kollade utanför den flera dagar.. Hittade en alterativ bäbis som jag oxå plocka bort så nu verkar hon gett upp.. Hon blir bara elakare mot Bakina så jag HOPPAS att Bakina kan ha pondus nog att hjälpa mig säga till henne :)lite iaf..


Hon har blivit mer känslig på mig.. Vekare och lite hukig.. Ser ut ibland på henne som att jag slår henne mest hela tiden *hmmm*


I förrgår fick dom var sitt rått märgben och det väl då jag riktigt märkte att hon defentivt har bekymmer!! Hon har ALLTID tagit sitt ben och börjat slita i DIREKT.. Hon bara la sig en halvmeter ifrån det och ville inte äta på det, Bakina la sig i hallen och låg som vanligt å bara stirrade på sitt. Det har hon alltid gjort tills Fixa tuggat på sitt en stund då brukar hon komma igång. Efter någon timma så åkte dom väck.


Plockade fram dom idag igen och samma visa, väntade lite längre idag och inget resultat!! Gick å satte mig på huk vid Fixa som inte ens va nära sitt ben och hon brukar vilja dela med sig av det utan problem alls. Märkte på henne att hon va lite väl stel så vi gosade lite men vid ett tillfälle så fräste hon till lite grann och där ruttna matte på dumheterna *s*


Till saken hör att Fixa är en hund som ALDRIG sagt ett jota någonsin någon gång så man blir ju lite snopen *s*


Benen åkte i soporna och Fixa slappnar av igen..


Snacka om bekymmer ala hormon :)


Over and out

Av Sara - 8 mars 2010 11:37

Så mycke just nu!! Solen börjar värma mot väggen och det känns skönt. En och annan fluga vaknar till liv oxå *s*


Intresset känns vagt efter Bra rottis valpar eller så är det så att folk inte blir intresserade förän dom e födda och då vet jag inte om jag vågar chansa!! Men hon har inte börjat löpa ännu så jag har liiiite tid på mig att klura klart. Kan inte genomföra parningen om jag inte har intresserade så är det bara!! Visst att man inte komemr stå med LÅNG kö det är jag medveten om men lite intresse måste det ju finnas..


Nyfikna finns det iaf gott om :)))) Besöken på hemsidan och bloggen har ökat kraftigt sendan parningen lades ut, sen är det ju frågan om det BARA är såna som är nyfikna och vill ha något att prata om eller om det är intresserade bland dom oxå??!! :)


Men som sagt så får vi se vad som händer..


Ghor fick sitt sista CERT på Rottweilerklubbens Årsmötesutställning igår GRATTIS säger vi till det :)  Så nu kan han titulera sig SEUCH och har för mig att det va i morgon han ska göra Exteriörbeskrivningen för korning så då kan han även titulera sig KORAD!! 


Tycker bara det skulle vara så synd att inte kunna genomföra denna kombination!!


Over and out

Av Sara - 5 mars 2010 22:46

Händer med jämna mellanrum!! Men vissa tråkiga saker har något vääääldigt gott med sig!! Som jag tex. Träffade en kille för ett par år sedan, det va väl kanske inte det bästa som hänt mig MEN.....


Jag fick en ny vän på "köpet" den mest underbara vän man kan ha :) Denna vänskap värderar jag så oerhört och hon finns alltid där ALLTID!!!!! Det är utan att tveka den bästa vän jag någonsin har haft och kommer att ha.. En god lyssnare som har en sund syn på det mesta, kan få mig att tänka på ett annorlunda sätt än det jag gör just vid tillfälle. En vän som ifrågasätter hur man tänker och varför man gör si och så.. Med andra ord en vän som bollar tankar och ideer på ett mycket bra sätt :)


En vän som fått mig att växa som människa väldigt mycket. "även om kanske inte vissa tycker det" så märker jag själv skillnad ;)


Denn vänskap betyder sååååååå mycket för mig och jag är så himla glad att jag vann denna vän :)


Det är ingen nyhet men ibland så känner man bara att man uppskattar de små saker i livet och idag är en sådan dag!


Så TACK Nina för att du alltid finns där för mig du är GULD värd!!


Kramar i massor och åter massor till dig :)

Av Sara - 3 mars 2010 20:33

Idag bar det av för att träffa hanen jag tänkt till Bakina och jag blev INTE besviken :)


Ghor From House Hertog heter han och han är en MYCKET trevlig hund.. De bitar jag ville finna fanns där *lycka* Han är en mycket öppen och framför allt TREVLIG socoialt hane som inte har massa "dumheter" för sig!! Han plockade inte fram dominans alls under den tiden jag va där och då hade han ändå löptikar omkring sig!! En mycket trevlig stund fick jag!!


Jag hade ganska höga förväntningar med tanke på hans trevliga mentaltester och dom grusades inte någon stans :)


Så mitt val av hane är jag mer än nöjd över och jag hoppas att detta kan bli något riktigt bra!!


Over and out

Av Sara - 2 mars 2010 17:34

Dagen D :) med andra ord morrondagens resa för att kika på den tilltänkta hanen till Bakina. Jag ser mycket fram emot att äntligen komma dit och få klämma och känna på han :) Ju mer jag letar ju mer övertygad blir jag om att han är helt rätt val till Bakina!! Det är fler av mina vänner som tycker att hans MH/Korning ser kanon ut och jag har fått mycket god respons på hans och Bakinas MH diagram *härligt* Det känns som att det stämmer för att få fram den typ av hund jag önskar föda upp. Mer om detta i morron :)


Over and out

Av Sara - 1 mars 2010 11:48

Är nyfikna på vilken hane det är jag tänkt... På Onsd denna veckan ska jag åka dit och klämma och känna :) Så på onsd kväll kommer jag troligen uppdatera hemsidan :)


Tills dess får ni vara nyfikna :)))


Over and out

Av Sara - 1 mars 2010 00:06

MÅSTE tyvärr sälja mina Icebugs för att dom är för stora :( Sörjer ihjäl mig nu när det är som halast och jag är bara irriterad över att jag inte brydde mig med att skicka tillbaka och bytte storlek på dom.. Ska se om det är någon som är intresserad av att köpa dom så jag kan köpa mig en storlek mindre!! Det är DUBBADE skor som är fantastiskt sköna att gå i men dom är för stora :(


Kolla länken ICEBUGS 


Mina är en herr storlek 42/8 Endast använda ett fåtal ggr..Vill ha 1000 kr för dom. Nypris 1345:-


Så om du är intresserad ring 070-3542967

Presentation


Bloggen handlar framför allt om mitt liv med mina hundar. Träning/tävling och framtidens ev uppfödning.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards