Livet med hund

Alla inlägg under juli 2010

Av Sara - 10 juli 2010 16:45

Valparna växer så det knakar och börjar gå runt på sina ostadiga ben mer och mer, de är även vakna mer nu och låter en himla massa *s* skäller när dom hör att man kommer och ylar ikapp mellan varven :)) Underbara mao... Lägger bara upp lite blandade bilder idag så håll tillgodo :)


                         Love

Av Sara - 6 juli 2010 16:56

Ja idag har de behagat bli 2 veckor :) satte mig och försökte ta lite fina kort på dom men det är INTE lätt :) huvudena far som små propellrar och benen går som trumpinnar   så jag kan säga att det tar en stund att försöka få till det!! Så vissa bilder är bättre än andra. Finns fler på hemsidan då jag inte lägger upp alla här :)


  Tik vänster bak

  Tik rumpa

  Tik nacke

  Tik vänster fram

  Hane vänster fram

  Hane vänster bak

  Hane rumpa

  Hane nacke

  Hane höger fram

  Hane höger bak


Visst är dom väl alldeles underbara   

Av Sara - 6 juli 2010 09:56

Idag är valparna 2 veckor så jag ska försöka få till individuella bilder på dom :) En del har öppnat ögonen helt nu och vissa glipar och är på G :) Dom blir sötare och sötare!! Nu när dom känner lukten av Bakina "maaaat" så springer alla runt som yra höns i lådan, så sött :) Måste försöka hinna att få ordning på den stora lådan oxå nu så jag kan sätta dom där innan dom tar sig över kanten :)))Några bilder från igår :)


     

Av Sara - 2 juli 2010 10:33

Har problem att hitta namn till hanarna på K. En ska heta Kalabalik och en Katastrof.. Men jag behöver 4 till som inte är för olika.. Svenska enkla namn och inga människonamn :) TIPS!!

Av Sara - 1 juli 2010 23:14

Att sno det finaste av bilder på Kiinaxx K kulls pappa Ghor From House Hertog TACK Frida för de underbara bilderna.. Lite nya kort på Ghor kommer förhoppningsvis när han kommer till Ipo seminariet i Flen om ca 1vecka :) Då ska jag klämma och känna lite på denna underbara gosse igen *lycka*


  Underbart fina Ghor

   

Han har ett så härligt uttryck så man smälter som smör i solsken :)


Lika trevlig som han ser ut lika trevlig ÄR han   

Av Sara - 1 juli 2010 17:27

Har de sista dagarna börjat försöka med stappliga steg att ta sig framåt :) vingligt vingligt går det och allt som oftast så välter dom när dom lyfter 2 ben samtidigt *s* Underbart söta är de iaf   Dom har även börjat ljuda mer och mer, drömmer högt och ibland kan det komma ett högt skall :) Blir ofta sittande och bara se på dom när dom sover, äter och det är en mycket HÖG mysfaktor..


Vet att det inte kommer vara riktigt lika mysigt om några veckor när dom äter, skiter, sover och bits *s* men alla åldrar har sin charm :)


Ska fixa lite nya bilder på dom igen snart för de är helt underbart söta mina små 

Presentation


Bloggen handlar framför allt om mitt liv med mina hundar. Träning/tävling och framtidens ev uppfödning.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards