Livet med hund

Alla inlägg under juni 2011

Av Sara - 4 juni 2011 11:37

Angelica tog många fina kort på Kalle innan dom åkte    Hon lyckades fånga den FINA Kalle som jag sett hela tiden men som inte gått få med på kort   Han har ju sett antingen helt rubbad ut eller så gör han miner som bara han kan :) Men här komemr några FINA iaf på charmtrollet  

           

     

Han fick mig ALLTID att skratta under träningen :) Kommer sakna hans galenskaper!!

     

Miss You     

Av Sara - 2 juni 2011 23:23

Igår kväll va det Derby mellan Katrineholm och Flen.. Alla tävlar Lydnaden i den klass man är i när det gäller brukset och lydnadslydnaden är som vanligt!! Man tar bästa snittet och i år vann Flen derbyt och JAG & min lilla busa Fixa blev bästa Bruksekipage med ett snitt på 9,35 :)) MALLIG blev jag allt lite då :)) Poängen lyder


Linf 10

Framförgående 7,5

Läggande 8

Inkallning 10

Kryp 10

Apportering 10

Hopp 8

Plats 10


Ska bli spännande å se hur det går på sönd!! HOPPAS hon spårar bättre då så vi får fullfölja tävlingen!! Dessutom är hon maxat skendräktig nu så hon känns lite slöare men uppenbarligen inte så det stör "domaren" :))


Och till sist en underbar bild på Kalle & mig strax innan han for till sitt nya hem  


   

Av Sara - 2 juni 2011 11:28

Idag kom dagen D då Kalle for till Umeå  


I går va jag till veterinären och gjorde en besiktning på han och allt va UA med tillägget TREVLIG UNGHUND   Han skötte sig exemplariskt mitt lilla Troll :) Han väger nu 38,5kg och är MAX 62 hög!! Mao en liten goding :) 


Angelica har pysslat och pusslat för att få tid att hämta honom och hennes underbart snälla föräldrar körde henne än en gång   Så när jag sköljde av huvudet nu på morronen så hörde jag något på nerevåningen som lät.. JAPP Kalle hade släppt in hela familjen Folkesson och mottog dom med öppna "armar"   Snäll rottweiler?? JAPP!!! Skrev alla papper och Kalle tyckte att deras termos va skitäcklig!! Den luktade något konstigt under som han reagerade på *s* Tokstolle!!


Gick ut så Angelica fick ta lite nya fina kort på han!! Dom får jag så fort hon är hemma och fått in dom i datorn :)) Blev nog några riktigt fina :) 


När Kalle väl va i bilen så blev det för mycket så jag bara kramade Angelica hej då sen va jag tvungen att gå   Det gör så fruktansvärt ont och saknaden är obeskrivlig men det känna ändå på något vriet sätt RÄTT!! Jag VET att han får det bästa hemmet med en fantastisk matte   


Nu är det tomt och flickorna lusade av här hemma när jag tog in dom från bilen och lugnet la sig ganska snabbt.. Även om jag tror dom tycker att det är lite skönt så kommer nog Kuta sakna Kalle mest   Dom va liksom i "luven" på varann HELA tiden!!   


Over and out

Presentation


Bloggen handlar framför allt om mitt liv med mina hundar. Träning/tävling och framtidens ev uppfödning.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards