Livet med hund

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2014

Ikväll lyser en stjärna

Av Sara - 12 augusti 2014 18:02

Extra starkt!! För ett år sedan så fick jag ett mail med ett av de värsta möjliga besked jag fått när det gäller "hundar" Kiinaxx Klippa hade haft anfall under natten och allt kändes nattsvart både för Klippas och hennes familjs skull. Medicinering påbörjades och iom att det va min fodertik så gav jag familjen helt fria tyglar att välja själva vad man ville göra, jag står bakom alla beslut som tas såklart, det är ju de som lever med hunden och inte jag! Nu har det gått ett år och man har provat allt man kan göra utan några tillräckligt bra resultat. Lilla KlippKlopp underbaraste lilla monstervalpen som alltid syntes och alltid kändes   


Usch tårarna bara trillar

               

Tack till Petra med familj som gav henne denna tiden och gjorde den allra bäst för henne   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Petra

12 augusti 2014 19:07

Tack:-(närhelst jag förflyttade mig här hemma så anslöt hon gärna på ett ngt klumpigt men väldigt entusiastiskt sätt genom att dunsa rätt in i mig. Så de senaste fyra åren har jag lärt mig att gå lite beredd med händerna på att ta emot henne ( för jag kunde liksom inte säga till henne , hon var ju så söt). Nu går jag här och är beredd men ingen Klippa kommer:-( hon fattas mig! Kram

 
Ingen bild

marie

12 augusti 2014 19:19

Finaste Klippa, saknad av många i sin närhet. <3

 
Ingen bild

Ann-Christin

12 augusti 2014 19:25

Du älskade hund. Vi har varit så ledsna hela dan, vad vi kommer att sakna dig. 'mormor och morfar'

 
Ingen bild

Dotter Bellabus (Malin)

12 augusti 2014 20:15

Alltid lika fruktansvärt o sorgligt när en älskad vän vandrar över regnbågsbron :( Jag lider med er o skickar styrkekramar i mängder ♥♥♥

 
Ingen bild

Sussie och Bianca!

12 augusti 2014 20:38

Usch vad tråkigt att läsa dessa rader. Knyter sig i hela magen :'( beklagar av hela mitt hjärta! <3 stora kramar till er alla!

 
Ninz

Ninz

12 augusti 2014 21:51

Kramar om massor

http://www.ninz.se

 
Ingen bild

Jenny med Elton

16 augusti 2014 22:44

Men åh så sorgligt! ❤️
Stora kramar till er Petra!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 29 september 2016 21:34

Det händer ju som ni märker inte jättemycket i bloggen numera :( Jag är jättejättedålig på att hitta saker att skriva om!! Vi kan ju börja med att Anki och Klura har blivit uppflyttade lägre sök och sen har de även provat på en tävling i lägre som in...

Av Sara - 9 januari 2015 22:00

Idag skulle du ha fyllt 12 år. Jag brukar inte fira mina änglar men har fastnat lite i de dödas hjärta för tillfället, idag är dagen för 12 år sedan som du föddes. Du va såååå nära att lämna detta jordelivet men du höll din lilla kropp kvar och ingen...

Av Sara - 26 december 2014 13:35

Härom dagen lånade jag med mig en tjej som fotade flickorna lite och här kommer några smakprov :) Fler bilder kommer troligen innan bilderna är 3 månader gamla!!   Lillan 7 månader   Lillan 7 månader   Fixa Fixa     Fixa jä...

Av Sara - 20 december 2014 20:14


    Önskar vi alla nära och kära samt allt annat löst folk      Händer inte jättemycke här mer än att vi tragglar på i vardagens tristamörker för tillfället. Väntade på att få bilderna från fotograferingen så jag kunde lägga upp lite nya fin...

Av Sara - 10 oktober 2014 21:01

Fick en fotografering fixad så förra lördagen åkte vi till en jätteduktig tjej som heter Jennifer Larsson och fotade mina små busar :) Jennie va så gullig och kom hit från Mjölby och hängde med så vi skulle få riktigt fina kort och det fick vi!! Har ...

Presentation


Bloggen handlar framför allt om mitt liv med mina hundar. Träning/tävling och framtidens ev uppfödning.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Livet med hund med Blogkeen
Följ Livet med hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se