Livet med hund

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2014

Ordning i ledet.....

Av Sara - 17 augusti 2014 15:19

Nu är det dax att sätta lite fart efter allt som varit med kejsarsnitt, valpar och vila!! Måste sätta igång ordentligt ifall vi kommer med på tävligarna jag anmält till ju :) Av värmeskäl har vi inte varit iväg mer än att vi har åkt och badat!! Vill inte släpa med två stora och Lillan i bilen när det är för varmt för att träna, och iom att jag jobbat hela sommaren har vi inte kunnat göra något senkväll heller för då måste matten sova för att orka upp kl 4 så bad och sim har fått räcka för hundarna i sommar!! 

 

Idag tog jag med flickorna till klubben för det börjar bli dax att börja introdusera Lillan där :)

 

Lillan fick en promenad inne i klubbstugan och där fick hon träffa två nya människor, hon är försiktig i kontakt med nytt folk. Detta stör inte mig ett dugg då hon ofta löser det läskiga med nyfikenhet och inte flykt!! Dock va det lite extra läskigt inne i en ny stuga men hon fick lite köttbulle sen fick det räcka :) Hon fick hämta/lämna bollen och där är hon suuuuper!! Inget bytesförsvar eller ägandebegär <3 Positionsövningarna ger fina resultat och idag tog hon initiativ för att komma in på rätt ställe :) Behöver inte visa lika tydligt vad jag vill och hon följer fint vad jag vill :)

Sen fick hon en ensampromenad i skogen bakom klubben och den blandades med nyfikenhet "för annat" lite oro och gnäll "när matten försvann" och massa lycka när hon hittade matten igen <3

 

Fixa fick FF där hon va suuuuperduktig :) Inkallning med stå och ligg oxå jättefint :) Krypet kändes bra, och lite hopp med fokus på låååångt ut :) Skallet kan inte bli mycket bättre än det är!! Sååååå nöjd med min pärla som efter ett års träningsvila bara levererar <3 Vilken jävla TOPPEN HUND jag har!!

 

Bakina fick bara mysprommis i skogen med sin älskade boll <3

 

Här kommer massa bilder på Lillan från de sista fyra veckorna

                                               

Här är Lillans dagmamma Bella <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 29 september 2016 21:34

Det händer ju som ni märker inte jättemycket i bloggen numera :( Jag är jättejättedålig på att hitta saker att skriva om!! Vi kan ju börja med att Anki och Klura har blivit uppflyttade lägre sök och sen har de även provat på en tävling i lägre som in...

Av Sara - 9 januari 2015 22:00

Idag skulle du ha fyllt 12 år. Jag brukar inte fira mina änglar men har fastnat lite i de dödas hjärta för tillfället, idag är dagen för 12 år sedan som du föddes. Du va såååå nära att lämna detta jordelivet men du höll din lilla kropp kvar och ingen...

Av Sara - 26 december 2014 13:35

Härom dagen lånade jag med mig en tjej som fotade flickorna lite och här kommer några smakprov :) Fler bilder kommer troligen innan bilderna är 3 månader gamla!!   Lillan 7 månader   Lillan 7 månader   Fixa Fixa     Fixa jä...

Av Sara - 20 december 2014 20:14


    Önskar vi alla nära och kära samt allt annat löst folk      Händer inte jättemycke här mer än att vi tragglar på i vardagens tristamörker för tillfället. Väntade på att få bilderna från fotograferingen så jag kunde lägga upp lite nya fin...

Av Sara - 10 oktober 2014 21:01

Fick en fotografering fixad så förra lördagen åkte vi till en jätteduktig tjej som heter Jennifer Larsson och fotade mina små busar :) Jennie va så gullig och kom hit från Mjölby och hängde med så vi skulle få riktigt fina kort och det fick vi!! Har ...

Presentation


Bloggen handlar framför allt om mitt liv med mina hundar. Träning/tävling och framtidens ev uppfödning.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Livet med hund med Blogkeen
Följ Livet med hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se