Livet med hund

Direktlänk till inlägg 26 september 2014

Pysslar och trixar

Av Sara - 26 september 2014 19:40

Ledsen att jag inte uppdaterar så himla mycket här men det känns som att det inte finns så himla mycket att skriva för tillfället!

 

Fixa och jag åkte till Linköping och tävlade förra helgen, framspår och alla pinnar men TVÅ minuter för lång tid :( Blev jätteledsen och sååå frustrerad då det är så himla svårt att komma med på tävlingar :( har anmält till många och bara kommit med på EN!! Nu löper hon så det finns bara en enda tävling till efter detta löp och dit är vi anmälda. Finns en i säffle oxå men det är så himla dyrt att åka + att jag gärna vill hitta någonstans att sova över natt. Så vi får se om det blir någon mer tävling för oss i år :(

 

Lillan växer och frodas och vilken liten pärla hon är :) Så otroligt lik sin mor på många plan LYCKA!! Vi pysslar på med position och vändningar, vi gör så mycket så det är svårt att berätta allt ;) Uppletande har vi tränat en hel del då denna lilla apan verkligen behöver jobba för att må bra hemma :) Så nu har vi ökat till 50 meter djup och va 20 meter bred ruta med hela 4 föremål och satan va duktig hon är min lilla morrhoppa :) Detta kommer bli en paradgren om det håller i sig som det ser ut idag!!!!

 

Håller på och letar efter en blivande partner till Fixa och deta är inte lätt!! Men jag har någon som jag ska kika närmare på så får vi se. Går det vägen med den valpningen och allt så att jag har chansen till en 3:e kull och såklart om Lillan och Nutte blir vad jag önskar så tror och hoppas jag att jag får använda DeSoto på en kull till=Fixas sista. Blir det snitt en gång till så är det ju tvärkört och då väljer jag att använda en annan hane för att få chansen till en variation såklart. Men Lillan och Nutte verkar vara ruggigt bra små busar och jag kan inte vara mer nöjd hittills :)

 

Den som lever får se!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 29 september 2016 21:34

Det händer ju som ni märker inte jättemycket i bloggen numera :( Jag är jättejättedålig på att hitta saker att skriva om!! Vi kan ju börja med att Anki och Klura har blivit uppflyttade lägre sök och sen har de även provat på en tävling i lägre som in...

Av Sara - 9 januari 2015 22:00

Idag skulle du ha fyllt 12 år. Jag brukar inte fira mina änglar men har fastnat lite i de dödas hjärta för tillfället, idag är dagen för 12 år sedan som du föddes. Du va såååå nära att lämna detta jordelivet men du höll din lilla kropp kvar och ingen...

Av Sara - 26 december 2014 13:35

Härom dagen lånade jag med mig en tjej som fotade flickorna lite och här kommer några smakprov :) Fler bilder kommer troligen innan bilderna är 3 månader gamla!!   Lillan 7 månader   Lillan 7 månader   Fixa Fixa     Fixa jä...

Av Sara - 20 december 2014 20:14


    Önskar vi alla nära och kära samt allt annat löst folk      Händer inte jättemycke här mer än att vi tragglar på i vardagens tristamörker för tillfället. Väntade på att få bilderna från fotograferingen så jag kunde lägga upp lite nya fin...

Av Sara - 10 oktober 2014 21:01

Fick en fotografering fixad så förra lördagen åkte vi till en jätteduktig tjej som heter Jennifer Larsson och fotade mina små busar :) Jennie va så gullig och kom hit från Mjölby och hängde med så vi skulle få riktigt fina kort och det fick vi!! Har ...

Presentation


Bloggen handlar framför allt om mitt liv med mina hundar. Träning/tävling och framtidens ev uppfödning.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Livet med hund med Blogkeen
Följ Livet med hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se