Livet med hund

Direktlänk till inlägg 20 december 2014

GOD JUL!!!!

Av Sara - 20 december 2014 20:14

 


Önskar vi alla nära och kära samt allt annat löst folk   

 

Händer inte jättemycke här mer än att vi tragglar på i vardagens tristamörker för tillfället. Väntade på att få bilderna från fotograferingen så jag kunde lägga upp lite nya fina kort men dom har fortfarande 2,5 månad senare inte kommit :( Då va Lillan 4 månader och nu är hon snart 7 månader. Tiden flyger förbi och snart är det JUL..... REDAN liksom.... Snart är det nyår och jag har fixat ett lugnt härligt ställe åt oss att vara på, funderar på att ta med katten oxå så hon slipper vara hemma själv bland allt bombandet. Skulle behövt lite mer plats i bilen bara   

 

Lillan är en liten härlig pryl och jag ser fram emot vart tiden bär oss :) Hon har många bitar jag ser likheter med Fixa och det gör mig varm i hjärtat!!

 

Nä nu ska jag inte uppehålla er mer än nödvändigt ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 29 september 2016 21:34

Det händer ju som ni märker inte jättemycket i bloggen numera :( Jag är jättejättedålig på att hitta saker att skriva om!! Vi kan ju börja med att Anki och Klura har blivit uppflyttade lägre sök och sen har de även provat på en tävling i lägre som in...

Av Sara - 9 januari 2015 22:00

Idag skulle du ha fyllt 12 år. Jag brukar inte fira mina änglar men har fastnat lite i de dödas hjärta för tillfället, idag är dagen för 12 år sedan som du föddes. Du va såååå nära att lämna detta jordelivet men du höll din lilla kropp kvar och ingen...

Av Sara - 26 december 2014 13:35

Härom dagen lånade jag med mig en tjej som fotade flickorna lite och här kommer några smakprov :) Fler bilder kommer troligen innan bilderna är 3 månader gamla!!   Lillan 7 månader   Lillan 7 månader   Fixa Fixa     Fixa jä...

Av Sara - 10 oktober 2014 21:01

Fick en fotografering fixad så förra lördagen åkte vi till en jätteduktig tjej som heter Jennifer Larsson och fotade mina små busar :) Jennie va så gullig och kom hit från Mjölby och hängde med så vi skulle få riktigt fina kort och det fick vi!! Har ...

Av Sara - 26 september 2014 19:40

Ledsen att jag inte uppdaterar så himla mycket här men det känns som att det inte finns så himla mycket att skriva för tillfället!   Fixa och jag åkte till Linköping och tävlade förra helgen, framspår och alla pinnar men TVÅ minuter för lång tid...

Presentation


Bloggen handlar framför allt om mitt liv med mina hundar. Träning/tävling och framtidens ev uppfödning.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Livet med hund med Blogkeen
Följ Livet med hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se