Livet med hund

Direktlänk till inlägg 29 september 2016

Long time no se

Av Sara - 29 september 2016 21:34

Det händer ju som ni märker inte jättemycket i bloggen numera :( Jag är jättejättedålig på att hitta saker att skriva om!! Vi kan ju börja med att Anki och Klura har blivit uppflyttade lägre sök och sen har de även provat på en tävling i lägre som inte gick så bra ;) Men va fasen alla är vi ju barn i början och det är inte enkelt!! Men skitkul att de kämpar på!!

 

Vi har fått tillökning i flocken av en liten herr majonäs vid namn Vito. Han är en 2,5 år gammal mallepojk som jag fick tag på som tänkt väktarhund. Han har då GK L test för väktarbruk, vi tränar på och det är väl inte apmycket jobb kvar för att klara en uppkörning. Han har bott här ca 1 månad och kom hit helt otränad "momentmässigt" och han är en trevlig bekantskap som jag även hoppas kan hålla tävlingsmässigt framöver!!

           

Lillan har vuxit på sig och blivit fina flickan     Hon är inte riktigt klar för tävling ännu, hon är ju bara lite över två *s* Vi har haft lite svårt att "jobba ihop oss" och hon har bitar vi fått jobba hårt på samt en intrégritet som stör en del! Hon är en riktigt piggelin och hur härlig som helst men det är lite tungrott mellan varven bara... Det kommer om vi bara tar oss lite mer tid!!

 

       

 

Fixa då?! Pärlornas pärlor   Som vi kämpat och slitit för det där eländiga 3:e brukscertet ;) Det har burit emot många ggr att köra fler tävlingar men fan ta den som ger sig!! Vi va med på tävling lörd-sönd 3-4 september... Jag gick på lördagen udner tiden Fixa spårar och funderade på hur många tävlingar vi skulle göra till. Om jag skulle sätta någon gräns på galenskaperna lixom.... Vi fick fullt på upptaget men missade två pinnar i skogen :( Dock va det fler som missat i skogen och det va väl bara en som hade bättre, tänkte att vi kör uppletandet oxå så bestämmer jag sen om vi kör vidare med tanke på tävling dagen efter oxå. Då smäcker hon till med 10-10 på uppletandet och den som va bättre på spåret fick sämre och då låg vi inte så långt efter. Vi körde på och kom 2:a och fick vårt efterlängtade BRUKSCHAMPIONAT!!!!

 

Iväg dagen efter med en härlig känsla i kroppen :) Fullt på upptaget och FULLT på spåret.... WOW vilken känsla då hon ofta missar en eller två pinnar!!

 

Summa summarum dag 2 vart hela 596,25 Poäng med en 2:a plats VILKEN KÄNSLA!!!!! Här tabbade vi oss ändå en del på lydnaden och hon missade ett föremål i uppletandet där vi ändå fick 8-8

 

 
Fan vad jag älskar denna hunden!! Jag kommer ALDRIG få en hund som henne någonsin igen!!! Måtte hon leva i MÅNGA år till!! 

   

Ska vi spåra nu??


 

Vilken helg och vilken känsla!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 9 januari 2015 22:00

Idag skulle du ha fyllt 12 år. Jag brukar inte fira mina änglar men har fastnat lite i de dödas hjärta för tillfället, idag är dagen för 12 år sedan som du föddes. Du va såååå nära att lämna detta jordelivet men du höll din lilla kropp kvar och ingen...

Av Sara - 26 december 2014 13:35

Härom dagen lånade jag med mig en tjej som fotade flickorna lite och här kommer några smakprov :) Fler bilder kommer troligen innan bilderna är 3 månader gamla!!   Lillan 7 månader   Lillan 7 månader   Fixa Fixa     Fixa jä...

Av Sara - 20 december 2014 20:14


    Önskar vi alla nära och kära samt allt annat löst folk      Händer inte jättemycke här mer än att vi tragglar på i vardagens tristamörker för tillfället. Väntade på att få bilderna från fotograferingen så jag kunde lägga upp lite nya fin...

Av Sara - 10 oktober 2014 21:01

Fick en fotografering fixad så förra lördagen åkte vi till en jätteduktig tjej som heter Jennifer Larsson och fotade mina små busar :) Jennie va så gullig och kom hit från Mjölby och hängde med så vi skulle få riktigt fina kort och det fick vi!! Har ...

Av Sara - 26 september 2014 19:40

Ledsen att jag inte uppdaterar så himla mycket här men det känns som att det inte finns så himla mycket att skriva för tillfället!   Fixa och jag åkte till Linköping och tävlade förra helgen, framspår och alla pinnar men TVÅ minuter för lång tid...

Presentation


Bloggen handlar framför allt om mitt liv med mina hundar. Träning/tävling och framtidens ev uppfödning.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2016
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Livet med hund med Blogkeen
Följ Livet med hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se